Training profesional


  -se adresează tuturor acelora care vor să învețe, să se perfecționeze pe diferite domenii de activități. CCOC pune la dispoziție pe parcursul anului universitar tot felul de training-uri pentru realizarea portofoliului de angajare, dar și de dezvoltare personală.Acestea sunt:

 

     Pentru îmbunatățirea abilităților de comunicare și dezvoltarea personală, există tehnici care vin în ajutorul vostru. Prin participarea la training-ul de Comunicare și Autocunoașterea, aveți șansa să vă descoperiți abilitățile și modalitatea prin care puteți să fructificați oportuntățile pe care le întâlniți. CCOC pune accent pe identificarea stilurilor comportamentale, dezvoltarea unor abilități excelente de comunicare și relaționare, atât în plan profesional cât și în plan personal. Indiferent de forma pe care o îmbracă, orice proces de comunicare are câteva elemente de care trebuie să ținem cont pentru ca această acțiune să fie una succes. Hai și tu să descoperi care sunt aceste elemente! :)

      Trainingul de  de Planificare a carierei, te ajută să iți stabilești traseul educațional încă din primul an de facultate, dar te ajută și să conștientizezi importanța acestuia. Planificarea carierei constituie un proces deosebit de complex și sistematic de stabilire a obiectivelor carierei, de elaborare și implementare a strategiilor, de autoevaluare și analiza a oportunităților, precum și de evaluare a rezultatelor.
Consiliere educaționala este ansamblul de acţiuni pedagogice centrate pe prevenţie, explicând motivele (cauzele dificultăţilor comportamentale, relaţionale şi emoţionale. Oferă repere pentru sănătatea mentală, psiho-emoţională, socială, fizică, spirituală a copiilor şi a adolescenţilor. Este o relaţie inter-umană de asistenţă şi suport a grupului de studenți în scopul dezvoltării personale şi în scopul prevenţiei situaţiei de criză. În cadrul acestui modul puteți primi informatii si despre regulamentele UPT .

 Modulul de managemntul timpului te ajută să determini cum anume să folosești timpul în momentul prezent, sa conștientizezi asupra timpului pe care îl poți controla , să gestionezi cât mai eficient timpul asupra căruia deți controlul și te ajută să folosești timpul în manierea în care tu alegi.

Consilierea psihologică  este o formă de intevenție psihologică orientată spre autocunoaștere, optimizare și dezvoltare personală, respectiv adapatrea cât mai eficientă la mediul extern. Are un carater formativ și urmărește să prevină apariția unor probleme de natură emoțională, cognitivă sau comportamentale. În cadrul acestui modul vom discuta despre stima de sine, depresie si axietate, emoțiile de a vorbi în public, strategii de reducere axietății înaintea examenelor.

Daca esti interesat de astfel de module contacteaza-ne https://www.facebook.com/CCOC.UPT/