"Am lansat în Ursus Breweriesl Go Graduate Programme - program de internship dedicat studenților din ultimul an, masteranzilor sau proaspăt absolvenților din domeniile tehnic și logistică. Dorința noastră este de a recruta și de a-i găsi pe acei tineri cu cel mai mare potențial care doresc să se dezvolte si sa crească pe poziții de management.

Durata programului este de 2 ani, timp în care tinerii vor fi remunerați, vor avea contract individual de muncă pe durată nedeterminată și vor avea acces la cursuri de formare, mentoring, rotații fabrici, învățare la locul de muncă.

Printre criteriile de selecție, se numără participarea la sesiuni de comunicări științifice, premii, experiență de voluntariat, apartenența la asociații studențești și nu numai.

Suntem încă în etapa în care promovăm programul în cadrul universităților, dorindu-ne ca în luna Octombrie să fie deja angajații companiei Ursus.

Poate există posibilitatea chiar de a organiza o sesiune de informare cu reprezentanții Ursus Breweries, în cadrul careia studenții interesați să afle toate detaliile programului, să pună întrebări, să cunoască toate informațiile cu privire la acest program.

Am anexat un poster și câteva informații cu privire la program."   

Denisa Chirilă-HR MANAGER URSUS BREWERIES ROMANIA

 

15.09.2022