Dragi studenți,

Suntem bucuroși să vă aducem în atenție oportunitățile captivante oferite de alianța noastră de universități europene, E³UDRES², pentru a vă dezvolta abilitățile și a vă îmbogăți experiența academică.

Vă invităm să studiați și să vă înscrieți la următoarele programe dedicate vouă:

  1. E³UDRES² HACKATHON 2024, 08-09 februarie la Leuven, Belgia - tematica este dezvoltarea unui Talent Portal, oferindu-vă ocazia de a vă demonstra creativitatea și abilitățile în domeniul tehnologic. Mai multe informații și înscrieri aici - https://eudres.eu/hackathon-2024 (deadline înscrieri 15 ianuarie)
  2. I LIVING LABS Spring 2024, 04.03-05.04 cu variante online si hibrid (cu deplasare în Hasselt, Belgia 11.03-15.03). ILLs vă oferă o călătorie fascinantă în inima inovației, ce abordează teme cum ar fi sănătatea, progresul digital și reziliența economică, toate combinate cu pasiunea și creativitatea voastră. Veți rezolva provocări actuale folosind un proces de design thinking alături de echipe pluridisciplinare din cele 9 universități partenere. Mai multe informații și înscrieri aici - https://eudres.eu/i-living-labs-spring-2024 (deadline înscrieri 31 ianuarie)

Aceste activități vă dau și posibilitatea obținerii unor credite suplimentare la diploma de studii, conform HS. 120/06.07.2023.

Vă mulțumim pentru interesul arătat activităților E³UDRES² și vă încurajăm să continuați să aplicați pentru a participa la aceste experiențe valoroase în următorii ani, indiferent de rezultatele aplicațiilor voastre anterioare.

Un 2024 cât mai bun, plin de reușite și inovații!

Pentru orice informații suplimentare, ne puteți contacta la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..