În perioada 22-26 mai CCOC își propune sa fie un departament vizibil în fiecare facultate și în Biblioteca UPT, prin amplasarea a 10 urne în puncte strategice. 

Prin acest eveniment, aflat la a doua ediţie, CCOC are ca obiective: să mediatizeze în rândul studenţilor UPT nevoia de preocupare a lor pentru starea bine și pentru sănătatea lor mintală, promovarea resursei lor în acest demers numită CCOC, și, totodată, echipa CCOC  dorește să înţeleagă mai bine ce îi frământă pe studenţi, care le sunt temele de dezvoltare personală, astfel încât departamentul să își adapteze mai bine evenimentele la nevoile pe care studenţii le au.   

_____________________________ 

Dacă ai întrebări pe care ai dori să le adresezi unui psiholog, însă nu te-ai mobilizat să apelezi la consilierea psihologică, poţi  lăsa întrebarea ta într-o urnă sau poți să o scrii online, accesând linkul: https://forms.gle/YEn2nj5NG61fEshe9. Lasă datele tale de contact lângă întrebare dacă dorești să fii contactat de un psiholog CCOC; altfel poţi să scrii sub anonimat și să urmărești canalele de comunicare ale CCOC pentru a afla răspunsurile pe care le cauţi.