În perioada 3-6 aprilie și ulterior, în săptămâna 8-12 mai, tinerii cu iniţiaţivă au posibilitatea să-și dezvolte competențele de comunicare, explorarea resurselor personale și valorificarea acestora, management al proiectelor și participare activă în comunitate, datorită cursurilor susținute de traineri experţi din România și din Norvegia, în cadrul proiectului SEE 690  – „Împuternicirea tinerilor cetățeni ca viitori creatori și furnizori ai culturii tehnice urbane”, implementat prin  Centrul Consiliere și Orientare în Carieră din Universitatea Politehnica Timişoara, având ca parteneri Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Timiș (CJRAE),  Asociația Elevilor din Timiș (AETM) și Convenția Organizațiilor Studențești din Politehnica (CosPol).  

Cursurile sunt organizate în intervalul orar 14.00-20.00, la Biblioteca Centrală a Universității Politehnica Timișoara, bl. Vasile Pârvan, nr 2B.  

Doritorii se pot înscrie (în limita locurilor disponibile) completand următoarele formulare: 
Empower yourself ( 3 şi 6 aprilie, 2023): https://forms.gle/D2u67wioZqSCvuyQ6 

Grow your dreams (4 şi 5 aprilie, 2023): https://forms.gle/iQypMyLZxeagB8B9A 

Mai multe informaţii: psih. Cristina HĂLBAC, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Proiectul beneficiază de un grant în valoare de 39862 euro din Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin granturile SEE și norvegiene.  

Granturile SEE și norvegiene reprezintă contribuția Islandei, Principatului Liechtenstein și Norvegiei pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă. Sunt două obiective generale: reducerea disparităților economice și sociale în Europa și consolidarea relațiilor bilaterale între statele donatoare și 15 state UE din centrul și sudul Europei și statele baltice. Cele trei state donatoare cooperează îndeaproape cu UE în baza Acordului privind Spațiul Economic European (SEE). Între 1994 și 2014, statele donatoare au contribuit cu €3,3 miliarde prin scheme consecutive de grant. Pentru perioada 2014-2021, Granturile SEE și norvegiene se ridică la €2,8 miliarde. Mai multe detalii sunt disponibile pe: www.eeagrants.org și www.eeagrants.ro