Este primul tău an la UPT?

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră împreună cu organizațiile studențești vin în sprijinul tău cu un nou ghid al studentului actualizat pentru generația ta și cu campania de informare Săptămânile Bobocului. 

Pentru că și noi am trecut la un moment dat prin această situație, vrem să îți oferim din experiența noastră. Iar ghidul studentului are menirea să răspundă la toate întrebările pe care le ai în legătură cu UPT, de la răspunsul pentru “Cum citesc orarul?” și “Ce înseamnă sesiunea de restanțe?” până la informații despre bazele sportive, beneficiile, drepturile și obligațiile pe care le ai, toate aceste informații le poți accesa aici. 

Și pentru că știm că este greu până te acomodezi cu toate aceste informații am pregătit, începând de săptămâna viitoare, o campanie de postări menite să te țină la curent cu cele mai importante evenimente din viața de student, urmărește pagina CCOC UPT ca să nu ratezi Săptămânile Bobocului!

Universitatea Politehnica Timișoara vă urează un călduros bun venit în comunitatea noastră și succes în noul an universitar!