În perioada 28 - 29 Octombrie 2020 vor avea loc Zilele Carierei - online. Companii de renume din vestul țării își dau întâlnire cu studenții și absolvenții UPT în mediul online, iar prin intermediul conferințelor vă vor răspunde la toate întrebările.

Verifică și tu ofertele de carieră disponibile pe siteul www.zilelecarierei.upt.ro, participă la întâlnirile online, și fii cu un pas mai aproape de cariera la care visezi.

Pe parcursul celor două zile, poți adresa întrebări reprezentanților companiilor prin standurile virtuale de pe site,poți trimite direct CV-ul pentru oferta de carieră vizată, accesând secțiunea ,,Participă”, dar și prin intermediul conferințelor ZOOM.

 

Cum se vor desfășura cele două zile de ,,stand”?

Fiecare companie va avea ofertele de carieră încarcate pe site-ul www.zilelecarierei.upt.ro, în standul virtual.Toate standurile se regăsesc la secțiunea ,,participă”.

 

Tot acolo, ai șansa să adresezi întrebările direct agajatorului, participând la conferințele susținute în cadrul evenimentului, sau prin opțiunea ,,stai de vorbă”.
În cazul în care ești sigur că ai găsit deja oferta de carieră potrivită pentru tine, poți aplica direct pentru aceasta prin tabul ,,aplică”.