Aceasta pagina se adreseaza in principal studentilor dar si absolventilor UPT, elevilor care doresc sa se indrepte catre UPT si companiilor care doresc sa interactioneze cu UPT studentii si absolventii sai.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VOLUNTARIAT
 
 
Valeo Innovation Challenge 2017
 
Valeo Innovation Challenge 2017
12.12.2016

 

 

 

Acceptând provocarea de a intra în Valeo Innovation Challenge 2017 (https://valeoinnovationchallenge.valeo.com/), studenții au oportunitatea de a deveni lideri în inovația de automobile și de a câștiga 100.000 de Euro! Și pentru prima oară, profesorii facultăților pot fi parte a echipelor.

 

Vă rugăm și vă încurajăm să promovați în rândul studenților și colegilor de la toate disciplinele această competiție plină de provocări, care încurajează tinerii să inoveze pentru a realiza mașina anului 2030 mai inteligentă, mai prietenoasă cu mediul, mai intuitivă și mai distractivă!

 

Echipe formate din 2 până la 5 studenți pot trimite propunerile lor pentru cele două categorii: 

·  Cea mai bună inovație tehnologică în domeniul automotive;

·  Cea mai bună idee de a utiliza mașina într-un nou mod.

 

pe website-ul Valeo Innovation Challenge 2017.

 

 

 

Echipa câștigătoare la categoria "Cea mai bună inovație tehnologică în domeniul automotive" va avea oportunitatea de a-și dezvolta ideea într-un accelerator dedicat startup-urilor, partener Valeo.

 

Echipele finaliste vor zbura la Paris pentru ceremonia oficială de premiere din octombrie 2017.

 

Valeo va premia fiecare loc câștigător de la cele două categorii cu 100.000 de Euro, în timp ce echipele de pe locul 2 vor primi 10.000 de Euro.

 

Termenul limită de înscriere în competiție este 31 ianuarie 2017.

 

Valeo este un producător global de echipamente originale (OEM) și o companie promotoare a noilor tehnologii și sisteme pentru mașina viitorului. Inovația se regăseșe în ADN-ul Valeo și compania este în prezent una dintre susținătoarele  tehnologiilor de mașini care se conduc singure și tehnologiilor care reduc emisiile CO2.

 

Pentru mai multe informații de actualitate vă invităm să vizitați website-ul oficialpagina de Linkedin sau pagina de Facebook. 

 
MULTIMEDIA
 
 
 
 
 
 
 
 
Date de contact
 

Cladirea Rectoratului UPT
P-ta Victoriei, Nr. 2, Etaj 1, Sala 111
Timisoara, Romania

Tel/Fax 0256 403163
ccoc@upt.ro
http://ccoc.upt.ro
 
Doresc informatii legate de:
 
Studenti
Absolventi
Elevi
Companii
Copyright © 2019 CCOC. Toate drepturile rezervate
Royalty
Web design by