Aceasta pagina se adreseaza in principal studentilor dar si absolventilor UPT, elevilor care doresc sa se indrepte catre UPT si companiilor care doresc sa interactioneze cu UPT studentii si absolventii sai.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VOLUNTARIAT
 
 
ISWinT - International Student Week in Timisoara
 

ISWinT - International Student Week in Timisoara

ISWinT ( International Student Week in Timișoara ) este de departe cel mai longeviv și cel mai mare proiect pe care il organizează Liga AC anual. El a prins rădăcini in 1994 dintr-o idee a câtorva studenți ce iși doreau să pună Timișoara pe harta marilor centre universitare ale Europei. El a crescut încet, dar sigur până în prezent, punct în care ISWinT - ul a ajuns un “landmark” după care mulți studenți (români sau străini ) iși canalizează energia și talentul.


Fiecare ediție a festivalului este construită în jurul unei teme de actualitate care dorește să surprindă probleme și nevoi ale tinerilor din întreaga lume, care se reunesc la Timișoara,iar prin intermediul atelierelor de lucru fac schimb de idei și experiențe, vin cu sugestii și uneori găsesc chiar și soluții.

În  același timp,prin diferite activități,dorim să promovăm orașul Timișoara și chiar o parte din România. În acest sens în fiecare an se organizează un tur al orașului denumit generic: “Sight Seeing Timișoara” prin intermediul căruia participanții au ocazia să vadă cele mai frumoase și mai importante locații din oraș. O zi din cadrul evenimentului este prin tradiție dedicată unei ieșiri în afara Timișoarei. Alegem,în general,obiective din apropiere încărcate de istorie și pitoresc.

La fiecare ediție a festivalului nu uităm să ne și distrăm organizând seri tematice în cadrul cărora studenții pot interacționa, se pot cunoaște mai bine și pot lega prietenii care,uneori,rămân pe viața. Punctul culminant al fiecărei ediții este “Seara Națiunilor” în cadrul căreia facem cunoștintă cu obiceiurile și tradițiile tărilor participante și bineînteles împărtășim oaspeților noștri valorile culturale românești.

 INFO:  www.iswint.ro

Această acţiune este organizată de Liga AC

 
MULTIMEDIA
 
 
 
 
 
 
 
 
Date de contact
 

Cladirea Rectoratului UPT
P-ta Victoriei, Nr. 2, Etaj 1, Sala 111
Timisoara, Romania

Tel/Fax 0256 403163
ccoc@upt.ro
http://ccoc.upt.ro
 
Doresc informatii legate de:
 
Studenti
Absolventi
Elevi
Companii
Copyright © 2019 CCOC. Toate drepturile rezervate
Royalty
Web design by