Aceasta pagina se adreseaza in principal studentilor dar si absolventilor UPT, elevilor care doresc sa se indrepte catre UPT si companiilor care doresc sa interactioneze cu UPT studentii si absolventii sai.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VOLUNTARIAT
 
 
Policlinica studenţească
 

Policlinica studenţească

Locaţie:
Pentru consultaţii, tratamente, controale medicale periodice gratuite studenţii se pot adresa Policlinicii Studenţeşti Timişoara, aflată în Complexul Studenţesc vis-a-vis de “Prêt à Manger” (lângă cofetăria Trandafirul).

Servicii:
Policlinica oferă servicii de medicină generală, medicină dentară, interne, dermato-venerologie, ORL, planning familial, oftalmologie, ginecologie, punct recoltare analize de laborator.

Ne gasiţi la:
Pentru informaţii şi programări puteţi suna la tel. 0256204739 sau tel. 0256404360. Dacă sunaţi din cămin puteţi apela doar 4360.

La cabinetele de medicină generală
studenţii se vor prezenta obligatoriu cu carnetul de student/masterand vizat la zi sau cu adeverintă de la decanatul facultăţii din care să rezulte calitatea de student şi cartea/buletinul de identitate.

Studenţii care sunt angajaţi cu carte de muncă vor aduce adeverinţă din care să rezulte că angajatorul plăteşte asigurările de sănătate.

La cabinetele de specialitate
studenţii se vor prezenta obligatoriu cu biletul de trimitere de la medicul de facultate/medicul de familie, carnetul de student/masterand vizat la zi sau cu adeverinţă de la decanatul facultăţii din care să rezulte calitatea de student şi cartea/buletinul de identitate.


ATENŢIE!
În anul II de studii fiecare student este obligat să se prezinte la medicul de facultate cu carnetul de student şi cartea/buletinul de identitate în vederea efectuării examenului de bilanţ.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să consultaţi pagina web a Policlinicii studenteşti

 
MULTIMEDIA
 
 
 
 
 
 
 
 
Date de contact
 

Cladirea Rectoratului UPT
P-ta Victoriei, Nr. 2, Etaj 1, Sala 111
Timisoara, Romania

Tel/Fax 0256 403163
ccoc@upt.ro
http://ccoc.upt.ro
 
Doresc informatii legate de:
 
Studenti
Absolventi
Elevi
Companii
Copyright © 2019 CCOC. Toate drepturile rezervate
Royalty
Web design by